Zomerbabbel 2018

In de maanden juli en augustus verzorgt Wereld-Delen voor het derde jaar op rij de Zomerbabbel te Lier. Zomerbabbel is een conversatietafel Nederlands, waar taalcoaches en anderstaligen (nieuwkomers) praten over de gewoonste dingen, al dan niet door gebruik te maken van een of ander hulpmiddel.

Coaches trachten in te spelen op interesse en actuele onderwerpen. De coördinatie van de Zomerbabbel voorziet tevens een gespreksthema om, indien nodig, het gesprek los te trekken. Op die manier ontstaan er tegelijk gerichte en ontspannende babbeltjes, waarmee de anderstaligen voortdurend uitgedaagd worden om hun beste Nederlands te oefenen.

De vrijwillige coaches komen in juni één keer vooraf samen om de aanpak te bespreken. Vervolgens stellen zij zich kandidaat op een aantal van de woensdagen waarop Zomerbabbel plaatsvindt van 19 tot 21.30 uur. De samenkomsten gaan door in het cafetaria van het stadskantoor van Lier, Paradeplein 2. Kandidaat-vrijwilligers kunnen zich via onderstaand formulier of via mail aanmelden:

Naam

Voornaam

Email

Telefoon / GSM

Straat
nr.

Woonplaats Postcode

Geslacht

Geboortedatum
- -

Onderwerp

Beroepservaring / Ervaring als vrijwilliger

Nuttige opleiding

Voorkeurdomein

Toelichting van jouw keuze

Ik ben beschikbaar vanaf
- -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *